«Там, де люди не йдуть на вибори, вони віддають свою долю в чужі руки», - мер Львова

  • 23.10.2015, 14:58
  • 646
  • Христина Процак
Міський голова Львова Андрій Садовий у традиційному відеозверненні закликав мешканців міста взяти участь у виборах 25 жовтня. Також мер наголосив на дотриманні закону і необхідності припинити будь-яку агітацію від сьогоднішнього вечора. «Окреме повідомлення для членів виборчих комісій. Думаю, не буде зайвим нагадати, що спроби фальсифікацій виборів – це кримінальний злочин», - додав Андрій Садовий, міський голова Львова.

Протягом останніх тижнів всі учасники виборів мали достатньо часу та можливостей донести львів’янам свої переваги, розкрити своє бачення розвитку Львова.

Я сьогодні хочу закликати Вас до одного – 25 жовтня прийти на вибори та проголосувати. Зробіть це свідомо, з почуттям відповідальності за подальший розвиток Львова. Це Ви вирішуєте, яким має бути Львів.

Там, де люди не йдуть на вибори, вони віддають свою долю в чужі руки. Там з’являється грунт для маніпуляцій та фальсифікацій. Якщо люди не хочуть обирати собі владу, їм її призначають.

Окреме повідомлення для членів виборчих комісій. Думаю, не буде зайвим нагадати, що спроби фальсифікацій виборів – це кримінальний злочин.

Я також хочу звернутись до усіх учасників виборів у Львові чітко дотримуватись закону та припинити будь-яку агітацію від сьогоднішнього вечора. Усі біг-борди з натяками на ті чи інші партії, двозначні написи – це неповага до виборця та його права в останній день спокійно, без тиску агітації зробити свій свідомий вибір.

Наше з вами право вибирати захищали і досі захищають своїми життями українські патріоти на Сході України. Той, хто ним не користається, виявляє неповагу до пам’яті загиблих за незалежність країни.

Львів завжди був прикладом демократії та громадянського суспільства для країни. Покажемо його і цього разу.

Андрій Садовий, міський голова Львова