«Андрій Москаленко готовий впроваджувати нові практики в управління містом», - Марк Зархін

  • 16.12.2015, 10:26
  • 1978
  • Марта Більська
Завтра відбудеться засідання сесії Львівської міської ради. Серед питань, які пропонуються до розгляду – питання про затвердження на посади заступників міського голови Львова. Як повідомив міський голова Андрій Садовий, він пропонуватиме завтра депутатам затвердити на посаду заступника з розвитку Андрія Москаленка.

фото: Олександр Мазуренко

Я вважаю, що Андрій Москаленко – це дуже хороша кандидатура. По-перше, він мобільний, сучасно дивиться на міське управління. Андрій готовий впроваджувати нові практики в управління містом, готовий підтримати креативні ідеї, що надзвичайно важливо. По-друге, повна відсутність корупційної складової. При розмові з Андрієм я жодного разу не відчув його особистих інтересів. І це теж дуже важливо сьогодні. Андрій молодий, легко вчиться, легко сприймає технологічні інновації. Ще один важливий елемент – це організаційні здібності. Тож гадаю, що Андрій Москаленко – достойний кандидат.

львівський ресторатор та громадський діяч Марк Зархін

Вже 4 роки триває співпраця між Адміністрацією міського голови і Львівською бізнес-школою. В основному, співпрацюємо через Андрія Москаленка. Учасники програм працюють над різними проектами, корисними як для міста, так і для навчання бізнес-практик. Зі співпраці я можу сказати про відкритість Андрія. Бо часто умови, складові проектів видозмінюються, а Андрій Москаленко дуже відкритий до змін і швидко реагує на них.

По-друге, Андрій дуже відповідальний. Він жодного разу не спізнився, жодного разу не було такого, щоб не дотримався обіцянки. Андрій залучає потрібних людей до співпраці, залучає міського голову Львова.

Коли спілкуюсь з Андрієм, то хочу відзначити його розуміння ситуації і потреб міста. Під час його виступів помічаю бачення шляхів вирішення.

Наша співпраця відбувається в середньострокових проектах, тому завжди є хороша перспектива. Андрій впроваджує проекти, його інтерес реалістичний.

керівник Львівської бізнес-школи УКУ Софія Опацька

Довідка

Андрій Олександрович Москаленко.

Народився 5 березня 1987 року в місті Львові.

2009 року закінчив Львівський національний університет ім. І. Франка за спеціальністю «Економіка підприємства». Аспірант заочної форми навчання ЛНУ ім. І. Франка, економічний факультет.

З липня 2013 року – в. о. директора департаменту розвитку.

2012 – директор департаменту «Адміністрація міського голови», Львівська міська рада.

2010-2012 р. – Львівська міська рада: начальник управління інформаційної політики та зовнішніх відносин департаменту «Адміністрація міського голови».

2012 – виконавчий директор медіа-центру Львів-2012 (упродовж чемпіонату з футболу Євро-2012).

2009-2010 р. – Львівська міська рада: начальник відділу «Прес-служба» управління інформаційної політики та зовнішніх відносин департаменту «Адміністрація міського голови».

2008-2009 р. – спеціаліст відділу промоції міста Львівської міської ради.

2007-2008 р. – лаборант кафедри економіки підприємства ЛНУ ім. І Франка.