«Більшої публічності щодо деталізації бюджету розвитку, аніж цьогоріч, не пригадую», – Андрій Садовий

  • 11.02.2016, 12:34
  • 609
  • Мар’яна Щепанська
Сьогодні під час пленарного засідання сесії міськради 2 партії виступили проти розгляду бюджету розвитку. Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, процес прийняття бюджету розвитку 2016 року був прозорим та публічним.

Сьогодні ми проводимо засідання щодо бюджету. Ми чітко йдемо по тих спільних домовленостях, які ми приймали. Більшої публічності щодо деталізації бюджету розвитку, аніж цьогоріч, не пригадую: ми проводили різні слухання, спілкувалися з громадськістю. Звичайно, що молодим депутатам, можливо, треба більше часу, але ви – люди з вищою освітою, тому потрібно реагувати достатньо швидко. Хочу стати на захист працівників Секретаріату, які своєчасно усіх повідомили. Технічно, можливо, інформація надійшла не у четвер, а у п'ятницю, але треба бути відповідальними.

міський голова Львова Андрій Садовий

Нагадаємо, учора на засіданні виконавчого комітету схвалили кінцевий варіант рішення про розподіл об’єктів, які у 2016 році фінансуватимуть з бюджету розвитку міста. Як під час засідання наголосив міський голова, упродовж останнього тижня відбулась низка громадських обговорень і презентацій показників бюджету для депутатів та активних середовищ міста, бюджет пропрацьований та якісний.