Львів висловлює співчуття сім’ям загиблих у Брюсселі

  • 22.03.2016, 17:21
  • 603
  • Христина Процак
Громада міста Львова висловлює співчуття сім’ям загиблих у терактах у Брюсселі. Відповідного листа за підписом міського голови Львова скеровано Надзвичайному та Повноважному Послу Королівства Бельгії в Україні п. Люку Якобсу.

«Від імені Львівської міської ради прийміть вираз найбільшої солідарності з Вами та всіма громадянами Бельгії, а також мої найглибші та найщиріші співчуття з приводу трагічних подій у Брюсселі.

Сумую з Вами, сім’ями загиблих, всією Бельгією та світом, а також, гостро засуджую будь-які прояви тероризму та насильства. Ціла Україна оплакує жертв терористичних атак, та у цей тяжкий час серцем та думками є разом з Вами та всією бельгійською громадськістю, оскільки сама переживає особливо трагічні моменти у своїй історії. Тероризм залишається однією з найбільших загроз сьогодення, тому в контексті цих кривавих подій, європейські країни та світові лідери мають докласти максимальних зусиль задля ефективної протидії міжнародному тероризму», - зазначено у листі за підписом міського голови Львова Андрія Садового.

лист