«Це посилення контролю за використанням бюджетних коштів», - Р. Дацків про рішення виконкому

  • 15.04.2016, 17:47
  • 767
  • Христина Процак
Сьогодні на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради прийняли рішення «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 01.04.2016 № 235».

Як зазначено у рішенні, з метою оптимізації процесу перевірки капітальних робіт, які фінансуються з бюджету розвитку міського бюджету м. Львова, виконавчий комітет вирішив внести зміни до рішення виконавчого комітету від 01.04.2016 № 235 "Про затвердження Положення про комісію з визначення готовності (часткової готовності) об'єкта, який фінансується за рахунок видатків бюджету розвитку міського бюджету м. Львова".

Відтак, деякі пункти викладено у новій редакції: «Здійснює перевірку готовності об'єкта на підставі поданого та належним чином оформленого підрядною організацією проекту кінцевого акта виконаних робіт, завізованого сертифікованим інженером технічного нагляду».

Як зазначила Ірина Кулинич, директор департаменту економічної політики ЛМР, це рішення, яким встановлено процедуру комісійного обстеження виконання головними розпорядниками робіт по об’єктах.

«Це посилення контролю за використанням бюджетних коштів. Коли об’єкт вже готовий, то кінцева сума підрядником не отримується, поки комісія не обстежить разом з технаглядом», - додав Ростислав Дацків, заступник міського голови Львова з економічних питань та містобудування.