Питання квартир, які прокуратура вимагає від міста, буде вирішувати громадська комісія та депутати

  • 21.04.2016, 13:39
  • 1726
  • Прес-служба ЛМР
Питання квартир, які прокуратура вимагає від міста, буде вирішувати громадська комісія з житлових питань та депутати міської ради Львова. Відповідний проект ухвали про скасування статусу службових квартир вже підготовлено на сесію міської ради Львова. Як зазначив міський голова Андрій Садовий на сторінці у соціальній мережі, мова йде про 31 квартиру. Місто проти того, аби ці квартири були передані працівникам прокуратури. Через це учора працівники міської ради отримали повістки у Львівську місцеву прокуратуру №1.

«У 2005 році попередній мер Львова надав інвестору землю для будівництва службових квартир прокуратурі. Житло збудували. Прокуратура зараз хоче отримати ці квартири у приватну власність. Місто проти.

Учора прийшли повістки працівникам міської ради, які відмовляються сприяти прокуратурі в цій оборудці», - зазначила керуючий справами виконавчого комітету Львівської міської ради Марта Литвинюк.

Повістки отримали: Юрій Голець, Галина Мазур та Богдан Ваверчак.

Відтак, підготовлено проект ухвали про позбавлення цих квартир статусу службових. Також підготовлено доручення громадській комісії з житлових питань прийняти необхідні рішення. Нагадаємо, що у комісію входять представники різних громадських організацій, ветерани, воїни-афганці, депутати міської ради тощо.

Документи