А. Садовий: «На сьогодні це єдине в Україні відділення реабілітації в комунальному закладі охорони здоров'я»

  • 21.04.2016, 16:18
  • 851
  • Христина Процак
Сьогодні на сесії Львівської міської ради розглянули питання «Про звіт про роботу виконавчих органів міської ради за 2015 рік». Прозвітував перед депутатами міський голова Львова Андрій Садовий. Мер також розповів про роботу в галузі медицини, про створення дільниць сімейної медицини, про відкриття реабілітаційного відділення у комунальному закладі охорони здоров’я.

«Коротко про медицину. Я радий повідомити, що, як і в попередні роки, у Львові більше народжується людей, ніж помирає, що є абсолютно нетипово для України. У 2015 році у Львові народилась 7921 дитина та померло 6771 особа.

Держава загалом взяла курс на централізацію медицини, залишаючи нам не так багато повноважень в цій сфері. Основний пріоритет – розвиток сімейної медицини. Ми відкрили 6 нових дільниць сімейної медицини, створили амбулаторію сімейної медицини на вул. Лінкольна та Любінській. 

Відкрито відділення фізичної реабілітації у Комунальній міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги. На сьогодні це єдине в Україні відділення реабілітації в комунальному закладі охорони здоров'я.

Це відділення дуже важливе і в контексті наступного блоку – підтримка учасників бойових дій на Сході України та їх сімей», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.