«Торік ми запустили перший в Україні електронний портал адміністративних послуг, яким уже скористалось понад 2 тис львів’ян», - мер Львова

  • 21.04.2016, 16:15
  • 610
  • Христина Процак
Сьогодні на сесії Львівської міської ради розглянули питання «Про звіт про роботу виконавчих органів міської ради за 2015 рік». Прозвітував перед депутатами міський голова Львова Андрій Садовий. Більше 30 послуг мешканці міста мають можливість вже зараз замовляти та отримувати через електронний портал адміністративних послуг, який торік запрацював. Як розповів під час звіту міський голова, понад 2 тис львів’ян вже скористались цим сервісом.

«Я вже говорив про ряд нових послуг для громадян, як, наприклад, можливість побачити на карті міста усі роботи, передбачені бюджетом розвитку – і ті, які вже зроблені, і ті, що плануються. Але це не все. Минулого року ми запустили перший в Україні електронний портал адміністративних послуг, яким уже скористалось понад 2 тисячі львів’ян. Сервіс новий, але ним користаються все більше людей. На сьогодні там уже можна замовити 30 адмінпослуг. Ми серйозно реформуємо документообіг і в тестовому режимі відпрацьовуємо електронний документообіг в місті. Є багато проблем, в тому числі на законодавчому рівні, але ціль зрозуміла – система управління Львова повинна переходити на сучасні стандарти і позбуватись радянських рудиментів, які роблять процес управління непрозорим і неповоротким», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.