А. Садовий: «Цього року ми запустимо цей маршрут, який в рази зменшить час поїздки громадським транспортом з Сихова до центру»

  • 21.04.2016, 15:48
  • 570
  • Христина Процак
Сьогодні на сесії Львівської міської ради розглянули питання «Про звіт про роботу виконавчих органів міської ради за 2015 рік». Прозвітував перед депутатами міський голова Львова Андрій Садовий. Мер акцентував на тому, що в останні роки багато робіт проведено по відновленню тротуарів та велодоріжок. Цьгоо року очікується завершення великого проекту з будівництва трамвайної колії на Сихів.

«Ми продовжуємо також активно інвестувати в транспортну інфраструктуру, віддаючи все більший пріоритет тим магістралям, по яких курсує електротранспорт. Інший пріоритет дорожніх ремонтів минулого року – це тротуари та велодоріжки.

Попри велику кількість робіт наголошу на будівництві трамвайної колії на Сихів. Так, будівництво триває довше ніж планувалось через виявлення аварійного колектора, але проект не стоїть і цього року ми запустимо цей маршрут, який в рази зменшить час поїздки громадським транспортом з Сихова до центру», - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.