А.Садовий про сесію міської ради: «Якщо не встигнемо пройти порядок денний, будемо продовжувати час, доки буде готовність депутатів»

  • 29.06.2016, 15:20
  • 620
  • Христина Процак
Завтра відбудеться пленарне засідання сесії Львівської міської ради. Серед важливих питань – питання, що стосуються сміттєзвалища. Як зазначив мер Андрій Садовий, питань дуже багато, якщо буде потреба, засідання продовжать.

«Чекаю розуміння депутатського корпусу щодо тої надзвичайно ситуації, в яку ми потрапили.

Питання по сміттю – це перше питання, на ньому багато задіяно інших питань, які стосуються співпраці з Європейським інвестиційним банком. Насправді, там питань на годин 10 роботи, це просто планової роботи. Важливо, аби всі зрозуміли важливість поваги один до одного. Ми завжди на сесії міської ради даємо людям можливість виступити, озвучити свою думку. Але коли хтось бажає великою групою ввірватись і зробити безлад - це недопустимі речі. Є професійна робота нашої Муніципальної дружини, яка має це чітко фіксувати і унеможливлювати.

Ми планово маємо сесію до 18 год. Якщо ми не встигнемо пройти порядок денний, будемо продовжувати час, доки буде готовність депутатів. Якщо буде потреба, можемо провести наступне засідання наступного дня, продовжити, бо питань назбиралось багато.

Одразу в липні будемо планувати наступне пленарне засідання, бо є питання фінансові, щодня люди звертаються з тими чи іншими питаннями щодо власності, землі і обов’язок депутатів приходити та працювати.

На сьогодні у нас є троє-четверо працівників Нацгвардії, які допомагають муніципалам. Ця практика є у багатьох містах нашої держави і обласних державних адміністраціях, бо муніципали не мають жодних відповідних засобів. Я не збираюсь завтра запрошувати правоохоронців, бо я побачив, чим це минулого разу закінчилось. Просиш навести лад, а вони від переляку залучають багато людей», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.