«Я не буду шукати компроміс, який шкодитиме громаді міста», — Андрій Садовий про засідання сесії

  • 19.06.2020, 16:28
  • 848
  • Пресслужба ЛМР
Мер Львова Андрій Садовий прокоментував перебіг сьогоднішнього засідання сесії міськради. Він закликав міських депутатів забути про політику та проголосувати за заробітні плати для комунальників, модернізацію очисних споруд, модернізацію електротранспорту для потреб маломобільних людей та інші важливі проєкти ухвали.

фото: Роман Балук

«На сесії міськради майже годину тривають дискусії, ініційовані депутатами від „Свободи“, „Європейської солідарності“ і „Народного контролю“ щодо порядку денного. Очевидно, голосувати за заробітні плати комунальникам, модернізацію очисних споруд, низькопідлогові трамваї і інші критично важливі питання для міста, у них бажання немає», — зазначив Андрій Садовий на своїй сторінці у Facebook.

Він також підкреслив, що сьогодні місто має можливість отримати фінансову підтримку від міжнародних установ, з якої 13 мільйонів — це гранти, які не потрібно повертати.

«Забудьте про політику! Ці проекти ми будемо реалізовувати вже в наступному році, після виборів. Ми отримуємо підтримку банків та неурядових організацій, яка є критично важливою. З цією підтримкою ми отримаємо 13 мільйонів грантів, а хтось хоче від цього відмовитись. Завжди треба шукати компроміс. Але я не буду шукати компроміс, який буде шкодити громаді міста», — додав міський голова.