У Lviv City Helper bot відтепер можна отримувати сповіщення з Гарячої лінії міста та дізнатись інформацію щодо депутатів ЛМР

  • 13.08.2020, 14:27
  • 3208
  • Пресслужба ЛМР
Чатбот — це швидка відповідь на часті та термінові запитання про життя в місті та прийняті адміністрацією рішення, яка реалізована як дружній інтерфейс у Telegram та Facebook messenger. Відтепер у Lviv City Helper bot можна дізнатись про місце та час прийому місцевих депутатів та підписатись на сповіщення про аварійні та планові роботи від комунальних служб міста.

Віднедавна у категорії «Благоустрій та інфраструктура» реалізований пункт «Гаряча лінія Львова», де можна переглянути, як весь перелік робіт та їхню дислокацію, так і ввівши одну чи дві адреси, що цікавлять, отримувати у подальшому налаштовані сповіщення про аварійні та планові роботи у місті.

Розділ «Структура міської ради» відтепер містить не лише інформацію про адміністрацію, а й про депутатський корпус Львівської міської ради поточної каденції. Тут можна подивитись дані про місцевих депутатів, їхні контакти та графік прийому, а також дізнатись хто був обраний у окрузі, ввівши адресу пошуку. Окрім того Lviv City Helper bot швидко підкаже про постійні депутатські комісії та фракції.

Від початку впровадження проекту кількість наборів даних, на основі яких працює чатбот у Telegram та Facebook messenger, зросла з 6 до 32, оптимізовано меню у Facebook messenger та реалізовано нейронну мережу. Постійно додаються нові функції, переваги яких уже встигли оцінити 9300 унікальних користувачів. Тож тепер мешканці Львова можуть отримувати ще більше користі від відкритих даних завдяки впровадженню нових функцій.

Чатбот Lviv City Helper є одним із офіційних джерел інформації з приводу недопущення поширення епідемії коронавірусу у Львові. До того ж, тут впроваджено категорію «Зроблено у Львові» для підтримки місцевих виробників та малого бізнесу у період карантину.

Нагадуємо, що з наборами даних, на основі яких працює Lviv City Helper bot, можна ознайомитись на Порталі відкритих даних Львова.