«Завтра запланована розмова мерів обласних міст з прем'єр-міністром, можливо тоді знайдемо компроміс», — А. Садовий про карантин вихідного дня

  • 18.11.2020, 09:12
  • 1561
  • Пресслужба ЛМР
Питання карантину вихідного дня залишається відкритим. Позаяк вчора Верховна Рада не прийняла жодного рішення з цього приводу, і немає жодної інформації про якісь компенсаторні можливості для бізнесу, за словами міського голови Львова Андрія Садового, завтра запланована розмова мерів обласних міст з прем'єр-міністром.

фото за 16.11.2020, автор: Роман Балук

«Верховна Рада не прийняла жодного рішення щодо карантину вихідного дня. Завтра буде ще одна розмова мерів обласних міст з прем'єр-міністром, можливо тоді ми знайдемо який компроміс, бо на сьогодні ми не почули жодної інформації про якісь компенсаторні можливості для львівського бізнесу. Завтра також будуть збиратися львівські бізнесові асоціації, і думаю, що спільно будемо приймати рішення щодо наших подальших кроків. Бо це важливо, і люди мають з чогось жити.

Хоча час також неспокійний, є ріст захворюваності, і мусимо дбати, щоб у Львові все було гаразд. Ті ліжка, які ми додатково відкриваємо у наших лікарнях, дай Бог, щоб вони ніколи не знадобилися. Але мусимо про все подбати", — наголосив Андрій Садовий в ефірі радіо «Люкс FM».

Нагадуємо, офіційні канали отримання інформації:

чат-бот: https://t.me/lviv_city_helper_bot