Незабаром з’явиться довідник вулиць Львівської міської територіальної громади (відео)

  • 26.08.2022, 11:59
  • 718
  • Пресслужба ЛМР
Сьогодні, 26 серпня, виконавчий комітет прийняв рішення про затвердження довідника вулиць Львівської міської територіальної громади. Це перший довідник на усю Львівську міську територіальну громаду, у якому буде перелік усіх вулиць, в усіх населених пунктах.

фото ілюстративне, автор: Роман Балук

«Раніше, до прикладу, ми мали затверджений лише такий перелік для Львова. Власне, остання редакція такого довідника була 2004 року в плані єдиного такого документу.  З колегами із різних управлінь та департаментів міської ради сформували єдиний такий перелік усіх вулиць усієї громади.

Цей довідник буде корисним усім, хто використовує найменування вулиць, в першу чергу для наших реєстрів як міських, так і національних. Зокрема, усю цю інформацію ми передаємо у Національні реєстри, також це все буде відображено на картах. Власне, ми приводимо у відповідність усю офіційну картографічну інформацію.

До слова, під час формування цього нового довідника були враховані й останні перейменування вулиць»,- зазначила Олена Гунько, керівниця міського управління інформаційних технологій.

Довідник буде в електронному форматі. Його, зокрема, буде розміщено на порталі відкритих даних Львова: там, де була його попередня редакція.

відео: Андрій Андрух