Мерія розпочинає збір пропозицій для розміщення соціальної реклами у Львові на 2023 рік

  • 27.10.2022, 17:42
  • 1185
  • Пресслужба ЛМР
За декілька днів розпочнеться збір пропозицій для розміщення соціальної реклами на інформаційних щитах міста Львова на 2023 рік. Прийом заявок та пропозицій триватиме з 1 листопада до 1 грудня 2022 року включно.

фото ілюстративне, автор: Роман Балук

Як повідомляють у відділі промоції міста, некомерційним організаціям, що бажають експонувати соціальну рекламу щодо висвітлення проєктів, які реалізовують з метою розвитку міста, потрібно заповнити форму за посиланням та скерувати лист на ім'я директора департаменту «Адміністрація міського голови» Львівської міської ради Євгена Бойка, зареєструвавши його у Центрі надання адміністративних послуг м. Львова.

У листі-зверненні необхідно вказати:

·     опис програми, у тому числі з обґрунтуванням корисності і доцільності її проведення для міста;

·        готовий проєкт макета реклами з використанням шаблону, який слід подати для затвердження у відділ промоції міста департаменту «Адміністрація міського голови» Львівської міської ради за 30 днів до початку експонування соціальної реклами та надіслати його у форматі jpg на електронну пошту за адресою promo@lvivcity.gov.ua

·        бажаний період розміщення (повний місяць розміщення триває з 1 до 30/31 числа);

·          повну назву соціальної реклами;

·       контактну особу, яка є відповідальною за розміщення соціальної реклами з боку заявника (телефон, електронна пошта);

·          інформацію, за чий кошт друкуватиметься зображення соціальної реклами.

За додатковою інформацією просимо звертатися за телефоном (0322) 297−57−70 або електронною поштою promo@lvivcity.gov.ua.