З нагоди Дня місцевого самоврядування відзначено працівників мерії, які допомагають ЗСУ, працюють із переселенцями та родинами загиблих воїнів

  • 09.12.2022, 17:09
  • 1568
  • Пресслужба ЛМР
Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий вручив нагороди працівникам Львівської міської ради з нагоди нещодавнього Дня місцевого самоврядування. Відзнаки отримали працівники, які з часу початку воєнних дій, у своїй професійній діяльності допомагають Збройним силам України, координують роботу з організації гуманітарної допомоги, працюють із внутрішньо переміщеними особами – підтримують у пошуку роботи та облаштуванні комфортного побуту, допомагають із вшануванням новітніх Героїв та підтримкою їхніх родин.

фото: Олександр Мазуренко
фото: Олександр Мазуренко

«Для мене велика честь, з нагоди Дня місцевого самоврядування, вам подякувати. Будьте завжди на світлій стороні і ходіть якнайдалі від зла і темряви.

Іноземці подивовані, як ми в таких складних умовах можемо усміхатися, любити людей і бути для них підбадьоренням. Це напевно така місія Львова – надихати, давати енергію. І це все ви», – наголосив мер Львова Андрій Садовий.

Відтак за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, відданість ідеї процвітання громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування, подяки від громади міста отримали 30 працівників різних підрозділів міської ради.

Нагадаємо, День місцевого самоврядування відзначають в Україні щорічно 7 грудня. Саме цього дня, 7 грудня 1900 року, Верховна Рада України ухвалила Закон України «Про місцеве самоврядування».

фото: Олександр Мазуренко