Львівське конференц-бюро перейменували на Львівське бюро євроінтеграції

  • 25.05.2023, 14:45
  • 882
  • Пресслужба ЛМР
Львівське комунальне підприємство «Львівське конференц-бюро» перейменували у «Львівське бюро євроінтеграції». Відповідне рішення сьогодні погодили на засіданні сесії Львівської міської ради.

фото: Роман Балук

Таке рішення прийняли з метою певної зміни вектору діяльності бюро, а саме: розвитку євроінтеграційних проєктів, підтримки та посилення залучення органів місцевого самоврядування до транскордонного та регіонального співробітництва з метою посилення співробітництва шляхом створення сприятливої нормативної бази відповідно до стандартів Європейського Союзу, забезпечення зміцнення транскордонних та регіональних економічних зв’язків та ділового партнерства.

«Сьогодні було проголосоване історичне рішення, яке допоможе офісу Львова в Брюсселі прокладати шлях для українських громад до співпраці з містами Європейського Союзу», – зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Нагадаємо, 19 квітня 2023 року підписано меморандум про співпрацю між Львівською міською радою та містом Гданськ щодо підтримки ініціативи створення Офісу партнерства і співпраці у Львові. Меморандум спрямований на посилення ролі органів місцевого самоврядування у місцевому економічному розвитку та розкриття підприємницького та творчого потенціалу громади. Також напередодні Дня Європи у Брюсселі відкрили офіс Львова, що тісно співпрацюватиме із ЛКП «Львівське бюро євроінтеграції».