Експертна група проводить співбесіду з кандидатами на посаду керівника ЛКП «Лев»

  • 19.07.2023, 15:41
  • 308
  • Пресслужба ЛМР
Сьогодні, 19 липня, у Львівській міській раді експертна група заслуховує кандидатів, які подали заявки на посаду директора Львівського комунального підприємства «Лев». До експертної групи входять, зокрема, представники зоозахисного середовища. Загалом мають розглянути 7 заявок кандидатів, які подались на посаду керівника підприємства та надіслали свої бачення розвитку підприємства.

фото ілюстративне, автор: Роман Балук

Як розповів перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, сьогодні у міськраді експертна робоча група заслуховує у відкритому режимі з онлайн-трансляцією кандидатів, які подалися на вакансію директора Львівського комунального підприємства «Лев».

«У кожного кандидата є 10 хвилин на презентацію свого бачення розвитку підприємства та ще 20 хвилин на запитання експертів до кандидата. За завершенням засідання експертна робоча група буде рекомендувати чи не рекомендувати когось до призначення керівником ЛКП «Лев», – зазначив Андрій Москаленко.

До експертної групи входять зоозахисники, представники Львівської міської ради, представники депутатського корпусу та один з колишніх керівників підприємства.

Загалом на вакансію директора ЛКП «Лев» подалось 14 кандидатів. Проте не всі вони відповідали необхідним вимогам.

Трансляція засідання доступна онлайн на сторінці Львівської міської ради у Facebook.