Львівська мерія – у трійці європейських лідерів клієнторієнтованого сервісу (відео)

  • 05.06.2024, 17:18
  • 197
  • Пресслужба ЛМР
Львівська міська рада одразу за трьома номінаціями увійшла в трійку лідерів Світової серії клієнторієнтованості CUSTOMER CENTRICITY WORLD SERIES 2024. Змагалися понад 350 учасників із 42 країн світу, а досягнення оцінювали 155 суддів.

фото ілюстративне

«Ми зайняли 2-ге місце у Європі та 3-тє місце у світовому рейтингу за номінацією CRISIS STRATEGY AND MANAGEMENT та отримали особливу відзнаку. Проєкт "Гаряча лінія міста Львова 1580" посів 2-ге місце у Європі та 5-те місце у світі в номінації CONTACT CENTER. У номінації CUSTOMER-CENTRIC CULTURE ми здобули 2-ге місце у Європі та 7-ме у світі.

Дякуємо суддям за те, що так високо оцінили результати нашої роботи. Ми віримо, що наш досвід стане яскравим прикладом не лише для українських компаній, а надихаючим прикладом для компаній світу», – повідомила директорка міського департаменту гуманітарної політики Валентина Бартошик.

Саме ці три номінації, за яким мерія увійшла в трійку лідерів – кризове управління, контакт-центр та клієнторієнтована культура, активно розвиваються у Львові. «Ми завжди у нашій роботі творимо культуру, орієнтовану на мешканця. Це і наші ЦНАП, і наша “Гаряча лінія”, і цей величезний досвід кризового управління під час таких непростих викликів як пандемія та війна. Нам є чим ділитися і про що розповідати», – додає Валентина Бартошик.  

Особливістю є те, що це світова серія нагород, де оцінюють бізнес-історії, команди та лідерів з усього світу. Модель оцінки схвалена Вестмінстерським університетом і сертифікована Інститутом клієнтів (CCI Customer Institute, Німеччина). Більше про відзнаку тут.

Довідка

Мережа Центрів надання адміністративних послуг у Львівській громаді охоплює 6 підрозділів у Львові, ще 3 підрозділи у Винниках, Рудному, Брюховичах, а також офіси у Зашкові, Рясне-Руському і Лисиничах. Тут постійно вдосконалюють сервіси та запускають нові послуги для мешканців, щоб усе було максимально просто, зручно і комфортно для кожного. Офіси доступні для людей з інвалідністю.

Більше інформації про ЦНАП: графік роботи; служба підтримки: (032)2975795, 0932975795; новий сайт ЦНАП та ЦНАП у Facebook | Instagram | Telegram | YouTube | TikTok.

«Гаряча лінія Львова» – міська багатоканальна служба, де кожен мешканець може отримати потрібну консультацію та подати звернення у будь-який час. Кол-центр 1580, Facebook-група, мобільний додаток 1580 (для Android та iOS), окремий портал 1580.lviv.ua та бот у Telegram – саме стільки можливостей миттєвого доступу до інформації та спілкування з місцевою владою мають львів’яни. Також тут контролюють якість виконання робіт через отримання зворотного зв’язку.

Більше інформації про «Гарячу лінію» тут.