19 жовтня – День для НЕЗЛАМНИХ: українці перераховують одноденну зарплату на протези для військових та цивільних (відео)

  • 17.10.2022, 12:09
  • Пресслужба ЛМР
Рік тому 19 жовтня був Днем для Вікторії Полюги: львів’яни зібрали 60 млн грн для дівчинки, в якої діагностували СМА. І маленька львів’янка отримала найдорожчий укол у світі. Цього року – нова мета: зібрати 100 мільйонів гривень на протези для незламних українців.

фото ілюстративне, автор: Роман Балук

«Ми всім містом перерахували свій одноденний заробіток, щоб врятувати маленьку львів'янку. На відео ви бачите, як сьогодні Вікторія Полюга стає міцнішою, усміхається і вчиться плавати.

Цього року маємо нову мету – зібрати 100 мільйонів гривень на протези для НЕЗЛАМНИХ українців. 19 жовтня – День для НЕЗЛАМНИХ. Перерахуйте свою одноденну зарплату, щоб не дати мскалті забирати нормальне життя в українців», - повідомив мер Львова Андрій Садовий.

Щоб приєднатись до збору, переходьте за посиланням: https://dobro.ua/project/unbroken/

Через російську агресію щодня страждають сотні людей, тому аби зробити їхнє лікування та реабілітацію комфортними та доступними в Україні, у Львові створюють екосистему підтримки та турботи про людей НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN).

Сайт проєкту: https://unbroken.org.ua/

Реквізити для пожертв: https://unbroken.org.ua/donate.html

FB: https://www.facebook.com/unbroken.ua

Instagram: https://bit.ly/3HaBiXS