У Центрі НЕЗЛАМНІ у Львові безкоштовно протезували 150 українців (відео)

  • 03.05.2023, 12:29
  • Пресслужба ЛМР
У Національному реабілітаційному центру НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) на базі Першого медичного об’єднання Львова 150 українців уже отримали безкоштовні протези. Зокрема, і найсучасніші біонічні протези рук. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

фото з архіву

«Людське тіло крихкіше за будь-який метал, бетон чи дерево. Але в ньому є дух, який неможливо зламати. Саме тому екосистема людяності, яку ми вибудовуємо у Львові, називається НЕЗЛАМНІ.

Понад 150 пацієнтів вже отримали нові протези. 10 з них – надсучасні біонічні руки. Львів — місто мрій та надій.

UNBROKEN Ukraine — місце перемоги над травмами українців, яких поранила війна. Щодня сотні людей отримують тут усю необхідну медичну допомогу.

Лікуємо, реабілітуємо, протезуємо українців в Україні», - зазначив мер Львова Андрій Садовий.

Через російську агресію щодня страждають сотні людей, тому аби зробити їхнє лікування й реабілітацію комфортними і доступними в Україні, у Львові, в Національному центрі реабілітації НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) з кожним українцем працює мультидисциплінарна команда, яка надає хірургічну, фізичну, психологічну та психосоціальну професійну допомогу. Завдяки підтримці донорів, відкрили протезну майстерню та встановлюють біонічні протези, а також облаштувати новий сучасний корпус реабілітації: це 7 поверхів із  найсучаснішим обладнанням для відновлення. Щороку отримувати допомогу тут зможуть 10 тисяч українців.

Сайт проєкту: https://unbroken.org.ua/.

Реквізити для пожертв: https://unbroken.org.ua/donate.html.