Lviv Open Lab запускає безкоштовний науковий інтенсив для молоді віком 13 - 17 років

  • 16.05.2023, 10:20
  • 308
  • Пресслужба ЛМР
Молодіжний простір популяризації науки та STEAM освіти Lviv Open Lab запускає безкоштовний трьохмісячний науковий інтенсив для молоді віком 13 - 17 років.

OCTOSCIENCE. Lviv municipal open STEAM laboratory – це трьохмісячний інтенсив для молоді з практичними заняттями з хімії, біотехнологій, інженерії та 3D-моделювання за фінською моделлю освіти.

На інтенсиві молодь від 13 до 17 років буде досліджувати різні явища разом із науковцями. Практичні заняття будуть проходити у лабораторіях зі спеціальним хімічним та інженерним обладнанням. Програма складається з чотирьох блоків: хімія, біотехнології, інженерія та 3D-моделювання. Також у рамках проєкту будуть проходити відкриті лекції з науковцями з різних галузей, які поділяться досвідом, як можна реалізувати себе у науці.

Інтенсив розпочнеться вже 18 травня о 15:30, у Lviv Open Lab (проспект Червоної Калини, 58), тож охочих долучитись просять поспішити з реєстрацією: https://forms.gle/NC6zwMJsPVB4VRDZ9

Проєкт OCTOSCIENCE. Lviv municipal open STEAM laboratory підтримується Фондом місцевого співробітництва Посольства Фінляндії в Україні.