Дослідний центр для студентів інженерних спеціальностей у Львові: 30 серпня стартує інвестиційний конкурс

  • 17.08.2023, 17:49
  • 386
  • Пресслужба ЛМР
У Львові створять Дослідний центр для студентів інженерних спеціальностей. У Львівській міській раді відбулося засідання конкурсної комісії, під час якого офіційно затвердили пакет документів та терміни проведення інвестиційного конкурсу зі створення Дослідницького центру для студентів інженерних спеціальностей на вул. Каліча Гора, 5.

Офіційний старт прийому заявок – 30 серпня 2023 року. Разом з оголошенням про початок прийому заявок буде опубліковано конкурсну документацію з усіма деталями проведення конкурсу. Прийом заявок на участь у конкурсі триватиме упродовж тридцяти одного дня до 18:00 години 29 вересня 2023 року.

Нагадаємо, 6 липня 2023 року сесія Львівської міської ради прийняла Ухвалу №3413 про реалізацію інвестиційного проєкту «Створення Дослідного центру для студентів інженерних спеціальностей на вул. Каліча Гора, 5».

Інвестиційний проєкт передбачає реконструкцію закинутої будівлі площею 1352 м кв. на вул. Каліча Гора, 5 під Дослідний центр. У центрі обʼєднають 11 лабораторій з напрямків штучного інтелекту, інтернету речей, робототехніки, біоінженерії, людино-машинної взаємодії, механічної обробки, кібербезпеки, AR/VR та Gamedev-технологій, Design Thinking, а також мітинг руми, лекторії та навчальні приміщення. Доступ до лабораторій, навчальних приміщень центру та розхідних матеріалів буде безкоштовним для всіх студентів, аспірантів, науковців відповідного спрямування.

Детальну інформацію щодо конкурсу шукайте на інвестиційному порталі Львова, на сторінці Invest in Lviv та на офіційному сайті Львівської міської ради у середу, 30 серпня.