15.05.2024-14.06.2024 Громадське обговорення проекту детального плану території у районі вул. Данила Апостола, вул. Генерала В. Курмановича та звіт про стратегічну екологічну оцінку

  • 2696
  • Відділ партисипації

Департамент архітектури та просторового розвитку Львівської міської ради повідомляє, що на офіційному веб-сайті Львівської міської ради в розділі «Місто» в рубриці «Проекти містобудівної документації» оприлюднено проект детального плану території у районі вул. Данила Апостола, вул. Генерала В. Курмановича та звіт про стратегічну екологічну оцінку.          

Підстава розроблення проекту містобудівної документації – ухвала Львівської міської ради від 25.03.2021 № 387 (зі змінами), завдання на розроблення детального плану території у районі вул. Данила Апостола, вул. Генерала В. Курмановича.                 

Замовника проекту визначено ухвалою Львівської міської ради від 25.03.2021 № 387, розробником — ФОП Столяров Ю. М.   

Громадське обговорення проекту детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку триває з 15 травня 2024 року по 14 червня 2024 року  

27 травня 2024 року відбудеться громадське слухання проекту детального плану території у районі вул. Данила Апостола, вул. Генерала В. Курмановича та звіту про стратегічну екологічну оцінку у приміщенні Першої Львівської медіатеки за адресою: м. Львів, вул. Мулярська, 2а. Реєстрація учасників розпочинається о 15:30 – 16:00. Початок заходу о 16:00 год.   

Із проектом містобудівної документації (пояснювальною запискою, графічними матеріалами, звітом про стратегічну екологічну оцінку), вказаними ухвалою та завданням можна ознайомитись на веб-сайті ЛМР https://drive.google.com/drive/folders/18trtaqgIS5eaonvywJvBZCqjw0BSOZMa або до завершення процедури проведення громадського обговорення у приміщенні Львівської міської ради за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1, кабінет 539.

Письмові зауваження та пропозиції до проекту та звіту про стратегічну екологічну оцінку можна подавати до 14 червня 2024 року включно до департаменту архітектури та просторового розвитку Львівської міської ради через Центри надання адміністративних послуг або на електронну скриньку: agu@lvivcity.gov.ua

Відповідальною посадовою особою Львівської міської ради за організацію розгляду пропозицій є Мирослава ПАСТУЩУК, начальник відділу містобудівної документації управління просторового планування департаменту архітектури та просторового розвитку Львівської міської ради. Телефон для довідок: (032) 2 975 786

Екологічна інформація, у тому числі пов’язана зі здоров’ям населення, що стосується проекту детального плану території у районі вул. Данила Апостола,      вул. Генерала В. Курмановича знаходиться в департаменті охорони здоров’я ЛОДА, департаменті екології та природних ресурсів ЛОДА, Міністерстві захисту довкілля та природних ресурсів України та Міністерстві охорони здоров’я.  

Транскордонні консультації в рамках зазначеної СЕО не проводяться.

Реєстрація учасників громадського слухання є обов’язковою. Участь у громадському слуханні для фізичних осіб можлива лише за наявності документів, що підтверджують реєстрацію на території розроблення проекту, а для представників юридичних осіб – паспорта, а також довіреності на представництво або витягу з реєстру юридичних осіб.

Протокол громадського слухання

Аудіозапис