Польський театр ВАГАБУНДА вже дивує маленьких львів’ян

  • 28.09.2012, 19:21
  • 634

Міжнародний театральний фестиваль «Золотий лев» буде цікавим і для наймолодших львів’ян та гостей міста. Адже на фестивалі, який триватиме з 27 вересня до 6 жовтня, театр з Білорусі презентуватиме для дітей виставу «Розкидане гніздо», а польські клоуни та ігрові атракціони розважатимуть дітей на площі Ринок 28 та 30 вересня. Вже сьогодні маленькі львів’яни в захваті від клоунів з Польщі.

Так, протягом 28 вересня, в п’ятницю, та 30 вересня, в неділю, на дітей та їхніх батьків  чекають незабутні ігрові атракціони, представлені театром ВАГАБУНДА. В зазначені дні на площі Ринок найменших відвідувачів розважатимуть клоуни, які приїдуть до нашого міста з Кракова. Тож до участі у дійстві запрошують всіх охочі з 14.00 до 19.00 год.

Фестиваль буде цікавим і для дітей, і для сімей — адже для дітей у рамках фестивалю будуть захоплюючі розваги.

Ярослав Федоришин, директор Фестивалю

Дітям презентуватимуть виставу «Розкидане гніздо», драму у двох діях, привезену Брестським театром з Білорусі. Це трагедія про сільську родину, яка відмовилася підкорятися панові і втратила своє «гніздо». Вона вчить юних глядачів боротися, відстоювати свою землю і тільки таким чином буде досягнута свобода. Вистава відбудеться30 вересня о 18.00 год в Першому українському театрі для дітей та юнацтва.

http://youtu.be/ZmoYkz2TcM4