У Львові свято кави стартувало!

  • 28.09.2012, 19:37
  • 663

У Львові стартував фестивалю кави на пл. Ринок. Кавова пошта, майстер-класи, багато кави – площа Ринок вже пахне кавою.

А хто ще не вирішив як провести останні вихідні вересня, називаємо 10 причин, чому варто відвідати цей захід:

Три дні можна буде «купатись» в ароматних кавових напоях та зробити свій вагомий внесок у перевершенні минулорічного рекорду, а це - понад 80 000 випитих філіжанок кави. Переконані, що так і буде! Та навіть більше!

На фестивалі точно буде сорт кави, про який Ви лише чули, або просто здогадувались про його існування.

Чи зустрічали Ви в житті короля і королеву?А кавових? VI Міське свято кави «На каву до Львова» дарує Вам таку можливість! Королівські дизайнерські костюми, справжній королівський кортедж… Королівський тур - це те, що Вам потрібно!

Три «бадьорих» дні Ви зможете бути свідком, як народжується та сама, справжня ароматна кава. Найкраща львівська кав’ярня 2009-2010 років «Світ Кави» презентує справжню кавову фабрику, де ви зможете скуштувати каву з щойно підсмажених свіжих кавових зерен, аромат якої Ви запам’ятаєте на цілий рік, аж до наступного свята кави.

Вам приємно отримувати листівки? А відправляти їх друзям та рідним? Чи описували в них свої найсвіжіші враження від свята прямо з місця подій? Облаштована на ярмарку «Львівська кавова пошта» дозволить відправити з серця міста ексклюзивну листівку «From Lviv with Love» у будь-яку точку планети.

Pекордний кавовий ярмарок за всю історію Львова. Найкращі львівські кав’ярні вже готують тонни найсмачнішої кави, а також сирники, штруделі та пляцки.

Баріста, холдер, темпер, пінчери - це ще невідомі вам слова?А хотіли б побачити хто це, що це і як ним користуватись? Приходьте на другий західноукраїнський чемпіонат «Баріста», де все це точно буде!

Чи грали Ви на чотирьохметрових барабанах? Зустрічайте шоу, яке відзначене Книгою рекордів Гінесса прямо на площі Ринок!

Плануєте найромантичніше побачення? Смак ароматної кави, драйвова музика, інтерактивна інсталяція театру «Wagabunda» та вечірні кавові кінопокази… Не упусти свій шанс!

 Хотіли б випити кави у бахчисарайській традиції? А побувати на тематичній вечірці, присвяченій VI Міському святу кави «На каву до Львова»? Вражаюча програма кавових вихідних. Чи не так?

ВІДЕО:

Кавова пошта: http://youtu.be/qHoV1EUlQ4A

Приготування кави: http://youtu.be/HEYPCPSsPyo