Джамала запрошує у Львів на «Новорічний вечір в Опері»

  • 17.12.2012, 15:41
  • 601

Новий 2013 рік львів’яни зустрічатимуть з Джамалою! У новорічний вечір 2 січня на сцені Львівської опери відбудуться 2 концерти однієї з найяскравіших співачок на сучасній українській сцені – Джамали.

Дорогі львів’яни! Я запрошую на свої сольні концерти, які відбудуться 2 січня у Львівській Опері. Я буду дуже чекати на Вас. Співаймо щедрівки та мої пісні. Ваша Джамала.

запрошує співачка

Для цього концерту Джамала підготувала спеціальну програму, яка складається з найкращих композицій та абсолютно нових пісень з її дебютного альбому «For Every Heart». Співачка експериментує з різними напрямками музики, тому на слухачів чекає багато сюрпризів. Джамала виступить у супроводі нового бенду (гітара, клавіші, бас, ударні, труба, саксофон, тромбон, дві бек-вокалістки), з яким працює над другим альбомом.

Компанія з організації подій «Дік-Арт» розпочинає святкування 15-річчя своєї діяльності, і з цієї нагоди у Львові відбудеться серія концертів. Виступ Джамали стане першим у новому році та у цій серії і вже десятим «Новорічним вечором в Опері», який організовує «Дік-Арт».

Довідка

Контактний тел.: (032) 235 53 32. Організатор:  компанія «Дік-Арт». Офіційний сайт: www.dikart.com.ua