«Серед нас є люди, якими ми гордимось і які є зразками», - А.Садовий

  • 23.08.2013, 19:51
  • 416

Сьогодні, 23 серпня, відбулися урочисті збори з нагоди відзначення 22-ї річниці Незалежності України. Під час урочистостей міський голова Андрій Садовий вручив 12 Подяк найбільш гідним львів’янам. Дипломами міського голови було нагороджено 3 навчальні заклади Львова, які за підсумками журналу «Фокус» входять у 50-ку кращих закладів України за результатами зовнішнього незалежного оцінювання. Також мер міста вручив почесні нагороди – відзнаки «Почесний знак Святого Юрія», «Золотий Герб міста Львова».

Також мер наголосив, що сьогодні надзвичайно важливо давати можливість молоді розвиватись – йти у бізнес, політку, місцеве самоврядування.

Найголовніше, що вони не уявляють собі життя залежне і невільне. Бо народились в часи Незалежності і сприймають її як основу життя.

 - зазначив мер Андрій Садовий.

Нагадаємо, у Львові вже стало доброю традицією у День Незалежності України одягати вишиванки. У вишивані сорочки одягають навіть скульптури давньогрецьких богів, що увінчують фонтани на площі Ринок. Сьогодні фонтани з 7 год ранку одягали у святкове вбрання. Так вони простоять до 2-3 вересня.

Програма святкування Дна Незалежності України у Львові тут: http://bit.ly/13Uv5Vs