А.Садовий про перевірку АТП №1: «Є певні речі, які треба поправляти, але зловживань зі сторони посадових осіб не виявлено

  • 28.08.2013, 13:03
  • 473

Як розповів сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий, перевірка, яку проводили на АТП №1 Фінінспекція та фахівці з інших областей, зловживань зі сторони керівництва комунального підприємства не виявила. «Є певні речі, які треба поправляти», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Ще місяць тому була інформація - на моє прохання почалось слідство. Я би хотів, щоб був об’єктивний розгляд. Дуже багато є політиканства навколо нашого комунального підприємства. Багато хто хотів би, щоб воно не працювало, щоб приватники монопольно володіли ринком. Цього не буде. Це підприємство буде працювати. Перевірки відбулися і ніяких серйозних порушень не виявлено. Зараз інкримінують порушення, що водії задовго працювали. Якщо це найбільша біда, яка може бути, нехай органи, які проводять ті чи інші свої дії, хай їх нормально завершать, нехай буде нормальний вердикт. Я думаю, все закінчиться нормально і підприємство буде працювати. Керівник підприємства зараз у відпустці.

Міліція перевіряє. Фінансова інспекція провела перевірку. До речі, для кінцевої перевірки залучили не львівських перевіряючих, а з інших областей. Є Акт, Акт є позитивний для підприємства. Є певні речі, які треба поправляти, але зловживань зі сторони посадових осіб не виявлено.

 - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, Державна фінансова інспекція у Львівській області у липні цього року закінчила перевірку діяльності ЛК АТП № 1, зокрема, і щодо фактів, які оприлюднила депутатська тимчасова контрольна комісія. В результаті перевірки встановлено і підтверджено протилежний факт, зокрема — про економію ЛКП АТП № 1 533 тис грн, саме за рахунок зменшення вартості придбаного пального.

За інформацією ЛК АТП № 1, перевірка фінансово-господарської діяльності Львівського комунального автотранспортного підприємства № 1 за період з 01.07.2011 року до 31.03.2013 року підтверджується Актом від 19.07.2013 року № 06-24/16.

Ревізію було проведено у період з 22 квітня до 18 липня 2013 року.

Відтак, Актом також встановлено і підтверджено факт економії ЛКП АТП № 1 на суму 533 тис грн за рахунок зменшення вартості придбаного пального.

Середня ціна одного літра палива, придбаного ЛК АТП № 1 у період з 01.04.2012 року до 31.03.2013 року на АЗС «ОККО – Бізнес», з урахуванням отриманих знижок, становила 9,67 грн/л.

Здійснивши порівняння статистичних цін за даними статистичних спостережень Головного управління статистики та цін, за якими придбано дизельне паливо ЛК АТП № 1 у ПП «ОККО – Бізнес», встановлю, що ці ціни не перевищують середні показники по Львівські області. Для прикладу, червень 2012 року: середня ціна за даними статистичних спостережень – 9,82 грн/л, ціна придбаного ЛК АТП № 1 палива – 9,56 грн/л, жовтень 2012 року — 10,09 грн/л та 9,83 грн/л відповідно.