У рамках проекту «Велосипедом на роботу» представили нове відео

  • 02.09.2013, 13:11
  • 420

У Львові триває проект «Велосипедом на роботу», спрямований на популяризацію велосипедного транспорту. Проект реалізовує відділ промоції міста в рамках підготовки до Європейського тижня мобільності, який пройде у Львові з 16 до 22 вересня цього року.

Це відео про перукарку на велосипеді. Юлія Дацків щодня на роботу їздить на кастом-байку. Для неї велосипед не тільки засіб пересування, але й стиль життя.

«Велосипедом на роботу» — це відео-історії львів’ян, які використовують цей вид транспорту для пересування містом. Перше відео представили на початку серпня, загалом вони покликані показати, як легко і просто пересуватися велосипедом по місту, і що кожен львів’янин і львів’янка можуть долучитися до створення кращого і безпечного Львова.

Тема цьогорічного ЄТМ «Чисте повітря — це ваш хід». Європа спрямовує увагу на забруднення повітря транспортними засобами, внаслідок чого погіршується середовище нашого існування. Велосипед, громадський транспорт і піша хода — це ті способи пересування, які доступні кожному і які не мають негативного впливу на якість повітря, що є дуже важливим фактором для будь-якого міста Дем’ян Данилюк, координатор Європейського тижня мобільності у Львові

Нагадаємо, Європейський тиждень мобільності – це загальноєвропейська ініціатива, спрямована на поліпшення навколишнього природного середовища і умов життя в громадах. Захід заохочує місцеву владу європейських країн запроваджувати та підтримувати сталий розвиток транспорту і спонукати мешканців спробувати альтернативні види транспорту. Він відбувається щороку 16-22 вересня.