На засіданні виконкому погодили кілька містобудівних питань

  • 24.09.2021, 17:00
  • 197

Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги Львова розвивається. У планах – будівництво високоспеціалізованих багатопрофільних лікарняних корпусів на вул. І. Миколайчука, 9. Відтак, на кращу проектну пропозицію буде оголошено Всеукраїнський закритий архітектурний конкурс. Сьогодні виконком проголосував за рішення «Про оголошення та проведення Всеукраїнського закритого архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію високоспеціалізованих багатопрофільних лікарняних корпусів на території КНП «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова» на вул. І. Миколайчука, 9 у м. Львові».

Місто підтримує місцевих виробників. Сьогодні на засіданні виконавчого комітету проголосовано рішення «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію ТзОВ «Львівська ізоляторна компанія» скловарного комплексу продуктивністю 50 т/добу склодеталей і модернізацію машинолінії для ТзОВ «Львівська ізоляторна компанія» на вул. Зеленій, 301 у м. Львові». Як пояснив начальник управління архітектури та урбаністики Антон Коломєйцев, компанія планує збільшувати свої виробничі потужності.

На вул. Стефаника, 3 Львівська галерея мистецтв імені Б. Г. Возницького планує облаштувати сучасний мистецький простір, що також передбачає спорудження фондосховищ. Відтак, сьогодні на засіданні виконавчого комітету прийнято рішення «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на створення Львівською національною галереєю мистецтв імені Б. Г. Возницького сучасного мультифункціонального мистецького простору шляхом нового будівництва на вул. В. Стефаника, 3 у м. Львові».