Львів’ян запрошують переглянути екологічний фотопроєкт #Будь_свідомим на площі Ринок

  • 04.10.2021, 15:17
  • 152

Із 2 до 7 жовтня на площі Ринок, перед входом в Ратушу, експонується інтерактивний соціальний фотопроєкт #Будь_свідомим, присвячений темі екології.

Авторкою та ідейницею проєкту є радниця міського голови Ірина Оршак. Вона зазначає, що інтерактивна виставка має на меті привернення уваги мешканців до проблем екології та збереження довкілля.

«Цей фотопроєкт, можна сказати, місія нашого міста. Окрім того, що ми робимо позитивні моменти, які стосуються екології, потрібно взаємодіяти і співпрацювати з дітьми та підлітками. Ця фотовиставка зосереджена, власне, на увагу дітей і підлітків, а також містян і гостей нашого міста.

На світлинах ви можете побачити багато позитивних моментів, що є сьогодні, що ми сьогодні бачимо та маємо у нашому місті. Ця виставка є інтерактивною і, фактично, за QR-кодами, які є розміщені під світлинами, ви можете побачити іншу сторону реальності – негативні моменти, те, що може трапитися або вже трапилося через зміни клімату, буревії, неправильне поводження з відходами. Виставка мотивує і надихає людей, не залишає байдужими.

Завдяки своїй інтерактивності вона має зацікавити підлітків та молодь. Серед тем, що порушені – збереження ресурсів, збереження води, любов до тварин. Тому запрошую всіх до 7 жовтня переглянути цю фотовиставку перед стінами Львівської міської ради. Пізніше ми плануємо її ротацію в освітні та культурні центри, а також у школи», - зазначила радниця міського голови Ірина Оршак.