У Львові запрацювала перша «Школа супергероїв»

  • 30.05.2023, 21:38
  • 496

Сьогодні, 30 травня, «Школа супергероїв» відчинила свої двері для маленьких пацієнтів лікарні святого Миколая Першого медичного об’єднання Львова. Це освітній осередок Всеукраїнської мережі шкіл, які відкривають у дитячих медичних закладах.

«Бачити, як зараз діти сидять і навчаються у цьому класі, це вражає. Викладачі, ця атмосфера, все відремонтовано, гарно і затишно. Це великий дарунок для наших дітей», - сказав мер Львова Андрій Садовий під час урочистого відкриття школи.

Кураторка цього проєкту Наталія Мосейчук зазначила, що це стало можливим завдяки співпраці лікарів, освітніх терапевтів, міської влади та партнерів, які спільно дбають за те, щоб діти мали можливість навчатися навіть у лікарні. Адже відсутність навчання негативно впливає на психологічний стан дітей і тривалість одужання.

«Ми пропонуємо навчання абсолютно усім дітям, які проходять лікування – короткотривале чи довготривале. Навчання – безкоштовне, як і в будь-якій державній школі», - каже Андрій Тищенко, завідувач «Школа супергероїв» у лікарні святого Миколая.