У неділю у Львові відбудеться благодійний забіг: до 14:00 будуть зміни в русі транспорту

  • 06.07.2023, 15:01
  • 119

Цієї неділі, 25 червня, у Львові відбудеться пробіг «Воля. Перемога. Об'єднання». Мета заходу – зібрати кошти для потреб ЗСУ . Пробіг стартує від Оперного театру за маршрутом: просп. Свободи - пл. Різні - просп. Чорновола - вул. Липинського - (район «Епіцентру») та у зворотному напрямі.

Відтак, за інформацією управління транспорту ЛМР, у неділю з 8.00 і до 14.00 год. для руху транспорту закриють просп.Свободи від пл.Міцкевича до вул.Городоцької, пл. Різні та одну (праву) смугу просп.Чорновола на ділянці від пл.Різні до вул.Липинського. Інша смуга просп.Чорновола буде відкрита для руху транспорту у напрямі до центру міста. Також буде закрита частина кільця та права смуга вул.Липинського від просп.Чорновола і до вул.Хмельницького. Інша смуга вул.Липинського буде відкрита для руху транспорту в напрямі до просп.Чорновола. Кільце на вул.Липинського – вул.Хмельницького буде відкрите для руху транспорту.

Як наголосили в управлінні транспорту, через перекриття вулиць, у неділю, 25 червня, до 14.00 год. не курсуватимуть тролейбуси №33.

А 23 міські автобуси їздитимуть за тимчасово зміненими маршрутами чи будуть закорочені.

спікери:

Ксенія Антонова – заступниця начальника управління спорту ЛМР;

Софія Муцин – керівниця соціального відділу благодійного фонду hOpe.ua;

Валерій Шажко – тренер і координатор бігового клубу Shypshyna

Орест Олеськів - начальник управління транспорту ЛМР