«Ми закриваємо вул Богданівську, Садову, Котляревського, в липні Київську», - А. Садовий

  • 29.06.2016, 15:19
  • Христина Процак
У Львові триває активна ремонтна кампанія. Вже завтра на ремонт закривають вул Богданівську, Котляревського, у липні планують розпочати ремонт вул Київської. Також розпочались роботи на вул Садовій. Як розповів міський голова Львова за результатами перегляду бюджету за півріччя, будуть внесені зміни у список об’єктів, які ремонтуватимуть цьогоріч.

«Ми закриваємо вул Богданівську, Садову, Котляревського, в липні Київську. Інших варіантів нема, хочемо через літо зробити основний об’єм робіт. По вул Стрийській – Івана Франка до кінця місяця основний об’єм робіт буде завершений, думаю, що 12 липня вона буде проїзною. Міст на вул Городоцькій – робота надзвичайно складна, бо коли робимо роботи по мосту, повинні розуміти, що йдуть поїзди, треба брати «вікна», коли це можна робити. Все йде по плану. Роботи багато. Плануємо вкластись у терміни. Будемо мати перевиконання коштів за результатами першого півріччя, власне, коли будемо проводити пленарне засідання всередині липня, будемо виділяти додаткові кошти. Важливо багато добрих справ зробити для Винник, для Рудно, Брюхович. Роботи надзвичайно багато. Наприклад, зробимо новий хідник і вже мешканці сусідніх вулиць приходять, а чому нам не зробили. Не можна одночасно зробити весь об’єм робіт, тому є план на цей рік, будемо мати додаткові кошти, то плани відкоригуємо. Вже сьогодні плануємо проекти по бюджету на 2017 рік. В цьому році багато будемо багато планувати проектних робіт. Коли готові проекти, набагато простіше працювати. 

На вул Садовій буде розширена сама проїжджа частина, будуть зроблені хідники. Вирішується питання озеленення, паркування. Це буде достатньо якісний та модерний проект, який, я думаю, буде мати підтримку мешканців. Ми робили громадські слухання, мешканцям це сподобалось. Ми зараз багато уваги приділяємо роботі до етапу проектування. Наприклад, наступна дорога, яку ми плануємо робити у 2017 році, це вул Бандери. Сьогодні ми займаємось проектом спільно з нашими німецькими колегами, які також передбачають питання громадського простору. Все має бути зроблено в інтересах мешканців, які там живуть, в першу чергу. Має бути безпека людей, які користуються транспортом, приватним та громадським», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.