На наступний рік заплановано провести капітальний ремонт тротуарів по периметру площі біля пам’ятника Т. Шевченкові

  • 22.11.2017, 13:49
  • Ганна П’єх
На площі біля пам’ятника Т. Шевченкові завершується капітальний ремонт. Як повідомили у Галицькій РА, завтра привезуть останню партію граніту, яка необхідна для завершення мощення площі. Ремонтні роботи, на замовлення адміністрації, виконує підрядна організація ТОВ «ТЕКО ЛІМЕТЕД». Вартість робіт, згідно з проектом, – 4 млн. 945 тис. грн. Усі роботи планують завершити до 10 грудня. На наступний рік заплановано провести капітальний ремонт тротуарів по периметру площі.

«На вихідних нам привезли 140 м гранітної плитки. Тому ремонтні бригади працювали в суботу і неділю. Також завтра очікуємо, що привезуть останню партію граніту - 110 м, яка необхідна для завершення мощення площі. Усі ремонтні роботи плануємо завершити до 10 грудня», - розповів Андрій Зозуля, в.о. голови Галицької РА.

За його словами на наступний рік планують провести капітальний ремонт тротуарів довкола площі – з лівого і з правого боку та перед «Гранд Готелем».

«Коли подивитися на площу біля пам’ятника Т. Шевченкові в комплексі, то бачимо, що в поганому стані є допоміжні тротуари вздовж площі. Тому, плануємо зняти стару плитку і виложити нову, з такого граніту, яким викладені тротуари на пр. Свободи. Ці роботи плануємо виконати наступного року», - додав Андрій Зозуля.

Нагадаємо, згідно з діючим проектом на площі біля пам’ятка Т. Шевченкові буде повністю замінено мощення та встановлено нове гранітне покриття. Площа території, на якій буде вимощено нове покриття, становить 4 810 м2. Усі плити ставлять на морозостійкий клей. Також на площі будуть зроблені пандуси із перилами, а за пам’ятником Шевченкові – продовжено велодоріжку.