Філіп Сендс 9 листопада виступить із відкритою лекцією у Львові

  • 02.11.2017, 14:19
  • Прес-служба ЛМР
Автор книжки «Східно-Західна вулиця. Повернення до Львова» 9 листопада виступить із відкритою лекцією в Українському католицькому університеті. Темою цієї лекції буде «Вихід за межі Східно-Західної вулиці – виклики майбутнього і верховенства права» («Moving Beyond East West Street – Challenges for the Future and the Rule of Law»). Участь у заході безкоштовна.

Відкрита лекція Філіпа Сендса відбудеться у рамках проекту Школи права УКУ UCU Rule of Law Lecture Series та стане частиною ширшої програми «Права, правосуддя і пам’ять Львова», яка триватиме з 9 до 11 листопада. Охочих взяти участь у заході запрошують 9 листопада о 18:00 год. у Центр Митрополита Андрея Шептицького (м. Львів, вул. Козельницька, 2а, Великий зал).

Участь у лекції безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням http://bit.ly/2zZG5aI

Мова заходу – англійська. Під час лекції забезпечуватиметься переклад. Для тих, хто не зможе бути присутнім, за онлайн-трансляцією виступу можна буде стежити на сайті «Твоє місто».

За детальнішою інформацією звертатися до Ірини Шаровської: rlc@ucu.edu.ua, +38 (068) 500 60 35.

Довідка

UCU Rule of Law Lecture Series – це серія лекцій, яку організовує Школа права УКУ в рамках реалізації грантового проекту «Підвищення обізнаності правничої спільноти України щодо сучасних викликів верховенства права через організацію та проведення серії юридичних лекцій Українського католицького університету «Правовладдя» за підтримки Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя». Програму “Права, правосуддя і пам’ять Львова” організовує Центр міської історії у співпраці з Центром міжнародних судів та трибуналів (Університетський коледж Лондона). Партнери програми: Управління культури Львівської міської ради, Інститут Кеннана (Центр Вудро Вільсона, Вашингтон), Школа права Українського католицького університету.