У ліцеї в Рудне відремонтують тепловий пункт, в у Великих Грибовичах – шкільні вбиральні

  • 01.06.2023, 11:19
  • 277
  • Пресслужба ЛМР
У ліцеї у смт Рудне відремонтують тепловий пункт. А в ліцеї с.Великі Грибовичі - шкільні туалети. Для ремонтних робіт з бюджету Львівської МТГ виділять 3 млн грн - по 1,5 млн грн для кожного навчального закладу. Про це розповіли в департаменті міської агломерації ЛМР.

фото ілюстративне, автор: Андрій Андрух

«Щодо ліцею у Рудне: там приміщення, де розташований тепловий вузол, перебуває в аварійному стані. Ці та інші причини можуть призвести до відсутності опалення у закладі. А там навчаються 1125 дітей.

Під час ремонту мають модернізувати вузол обліку теплової енергії та встановити вузол погодного регулювання. Така реконструкція суттєво вплине на якість опалення та зекономить кошти на енергоресурси», - зазначили у департаменті міської агломерації ЛМР.

Також цьогоріч вирішать і проблемне питання Великогрибовицького ліцею – відремонтують шкільні вбиральні.

«Ще два місяці тому керівник Офісу громади у Великих Грибовичах разом з дирекцією місцевого ліцею та за сприяння департаменту провели робочу нараду. Завдання – вирішити одне із найбільш болісних для ліцею питань. Мова про стан шкільних туалетів. Результати такої співпраці не забарилися. На крайній сесії було проголосовано виділити Великогрибовицькому ліцею кошти на капремонт шкільних вбиралень», - додали в департаменті міської агломерації ЛМР.

Нагадаємо, нещодавно у Зашкові учні місцевого ліцею виграли грант на облаштування медіатеки.