«Нам потрібні довгострокові угоди з містами на вивезення сміття, щоб знову не потрапити в кризову ситуацію з ТПВ», - Сергій Бабак

  • 30.01.2017, 11:51
  • Прес-служба ЛМР
Ситуація з вивозом твердих побутових відходів у Львові покращується. Кількість майданчиків з перенакопиченою масою сміття зменшується. Також є укладені угоди з кількома містами обласного значення на прийом сміття зі Львова. Однак, ці угоди укладені лише на кілька днів.

Станом сьогодні на ранок перенавантаженими залишаються 85 майданчиків. За день-два всю перенакопичену масу сміття планують вивести. Опісля на цих майданчиках буде проведено дезінфекцію та дератизацію.

«Щодо угод з містами обласного значення на вивезення сміття, то хочу підкреслити, що ці угоди укладені лише на кілька днів, три-п’ять днів. Натомість ми очікували на укладання угод на довгостроковий термін, ми очікували на тривалу співпрацю по вивезенню ТПВ.

Я маю надію, що ця співпраця буде і ми підпишемо саме довгострокові договори. Адже через кілька днів вивеземо все накопичене сміття, проте кожного дня сміття буде назбируватися. Тому, ми ризикуємо знову опинитися в схожій ситуації з ТПВ», - розповів директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Серій Бабак.

відео: Андрій Андрух