Виконком погодив внесення змін до міського бюджету на 2017 рік: виділено кошти на ремонт даху на Сихові і на експертизу вартості придбання житла для Ольги Ільків

  • 22.09.2017, 12:07
  • Христина Процак
Сьогодні на засіданні виконавчого комітету прийнято рішення «Про внесення змін до міського бюджету м. Львова на 2017 рік». Зокрема, передбачено кошти на завершення ремонту даху будинку та на проведення експертизи вартості придбання житла для зв’язкової Шухевича Ольги Ільків.

фото: Олександр Мазуренко

«Збільшується дохідна і видаткова частина бюджету на 3 млн 836 тис грн за рахунок субвенції з державного бюджету, яка виділяється на виконання постанови Кабінету Міністрів про запровадження відшкодування вартості лікарських засобів. За пропозицією Сихівської адміністрації збільшуються видатки в сумі 20,6 тис грн для завершення робіт з поточного ремонту даху будинку, який в аварійному стані. Ці видатки проводяться в межах кошторисних призначень. Ми просимо додатково включити в це рішення видатки департаменту житлового господарства на експертизу вартості придбання житла для п. Ільків, зв’язкової Шухевича, в сумі 1 тис грн, за рахунок зменшення видатків на суди», - розповіла Ліна Миколаїв, заступник директора департаменту фінансової політики ЛМР.