Сьогодні вночі усі мости на території Львова посипали піскосумішшю

  • 20.11.2017, 14:18
  • Ганна П’єх
Як повідомили в управлінні інженерного господарства ЛМР, сьогодні вночі усі мости на території міста посипали піскосумішшю.

«Погода поки не вимагає посипання усіх вулиць. Однак сьогодні вночі піском посипали усі мости на території міста. Зокрема. Скнилівський міст у Залізничному районі, міст в напрямку Рясне в Шевченківському районі та інші. У роботі була задіяна техніка ШРП районів», - розповів Олександр Одинець, начальник управління інженерного господарства ЛМР.

Нагадаємо, з 13 листопада усі комунальні підприємства, задіяні в роботі з механізованого прибирання вулично-дорожньої мережі, перейшли на зимовий режим роботи.

Загальна кількість техніки, яка буде задіяна для прибирання міста в зимовий період - це 141 одиниця. З них 120 одиниць – це техніка ШРП по районах, 21 одиниця – це техніка, яка є в Сихівському районі. Її обслуговує приватна компанія, яка виграла тендер.

Зокрема, цього року було закуплено нову техніку: 5 піскорозкидувачів МАЗів і 2 тракторці. На це було виділено 10 млн. грн. Техніка зареєстрована і готова надавати відповідні послуги. На нову техніку встановили GPS-трекери.

Також закуплено 15 тис. м3 піскосуміші. Частина її є на базі в ШРП, решта буде довозитися. Окремо ще закуплено сіль, щоб була змога зробити більш концентровану піскосуміш. Наявність солі в піскосуміші має бути 20%.