На вул. Стрийській – кільцевій дорозі у Львові планують збудувати багатофункціональний комплекс

  • 26.10.2017, 16:46
  • Уляна Шпуляр
Сьогодні на сесії Львівської міської ради із правками прийняли ухвалу «Про затвердження ЛКП «Львівське конференц-бюро» проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Стрийській – кільцевій дорозі (А)».

Йдеться про земельну ділянку площею 3,4342 га на вул. Стрийській – кільцевій дорозі (А) для будівництва багатофункціонального комплексу (конференц-центру та виставкового залу).

«Прийняття цієї ухвали надасть можливість для будівництва та функціонування конгрес-холу. конференц-центру та виставкового залу», - розповіла Ельвіра Колос, в.о. начальника управління земельних ресурсів.

Нагадаємо, нещодавно Львів відвідував експерт в галузі ділового туризму, консультант компанії Gaining Edge з питань конгрес-центрів Мілош Міловановіч. Під час зустрічі з міським головою Львова Андрієм Садовим він зазначив, що будівництво конгрес-центру змінить місто та економіку міста.

Довідка

Конгрес-центр – це багатофункціональний комплекс, який дозволяє проводити масштабні події кількістю понад 1000 учасників. Конгрес-центр може використовуватися як для проведення ділових подій (конгреси, конференції, виставки, семінари), так і для культурних (фестивалі, концерти).

графіка