Управління транспорту ЛМР укладе тимчасові договори з двома перевізниками

  • 13.10.2017, 12:01
  • Ганна П’єх
Сьогодні виконавчий комітет затвердив рішення «Про забезпечення організації перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування». Відповідно до прийнятого рішення, управління транспорту ЛМР укладе тимчасові договори, терміном на три місяці, з двома перевізниками: ПАТ «Львівське автотранспортне підприємство 14630» та ТзОВ «Успіх БМ», позаяк у жовтні цього року закінчується дія договорів, укладених з ними.

З метою забезпечення безперебійного надання послуг з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у м. Львові управління транспорту ЛМР укладе тимчасові договори терміном на три місяці, з 5 жовтня 2017 року по 5 січня 2018 року – з ПАТ «Львівське автотранспортне підприємство 14630», який здійснює перевезення на автобусному маршруті загального користування № 54, та терміном на три місяці, з 22 жовтня 2017 року по 22 січня 2018 року – з ТзОВ «Успіх БМ», який здійснює перевезення на автобусних маршрутах загального користування № 48, 49, 50, 51, 53.

«Є заборона низки судів оголошувати новий конкурс на визначення перевізників на транспортних маршрутах Львова. А у жовтні цього року закінчують договори з двома перевізниками: ТзОВ «Успіх БМ», який здійснює перевезення на автобусних маршрутах загального користування №№ 48, 49, 50, 51, 53, та з ПАТ «Львівське автотранспортне підприємство 14630», який здійснює перевезення на автобусному маршруті загального користування № 54. Тому, з метою запобігання різних правопорушень та забезпечення безперебійного надання послуг з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах Львова, було вирішено, щоб управління транспорту уклало з цими перевізниками тимчасові договори, терміном на три місяці.

Сподіваюся, що за цей час будуть врегульовані усі питання в судах і наше управління оголосить новий, прозорий конкурс на визначення перевізників», - розповів в.о. начальника управління транспорту ЛМР Олег Партика.