Виконавчий комітет ЛМР прийняв ряд рішень в сфері містобудування

  • 20.10.2017, 12:34
  • Галина Пелих
Сьогодні, 20 жовтня, під час чергового засідання, виконавчий комітет ЛМР прийняв 3 рішення у сфері містобудування. Одне рішення члени виконавчого комітету не підтримали.

Так, сьогодні прийнято рішення:

  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «Клас А Плюс» складських приміщень будівельних матеріалів з адміністративними приміщеннями на вул. Рудненській, 14-А зі знесенням будівлі під літерою «У-1».
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «Колібрі» багатоквартирного житлового будинку на вул. Замарстинівській, 162-164 – вул. Міртовій, 7 зі знесенням існуючих гаражів на вул. Міртовій, 7.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію ТзОВ «Посхім» нежитлових приміщень будинку з розширенням за рахунок надбудови на вул. Академіка А. Сахарова, 41.

Виконком не підтримав рішення «Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію гр. Левицькою М. І. індивідуального житлового будинку з розширенням за рахунок прибудови на вул. Окружній, 14-Б».