Міський голова Львова звернувся до заступника Генерального прокурора-керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури щодо незаконного будівництва ПрАТ «Ірокс»

  • 16.11.2017, 12:00
  • Прес-служба ЛМР
Міський голова Львова Андрій Садовий листом звернувся до заступника Генерального прокурора-керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури щодо проблеми незаконного будівництва на території м. Львова ПрАТ «Ірокс».

«Проблема, яка виникла у Львові через протиправне будівництво, яке здійснює ПрАТ «Ірокс», триває не один рік. Так зведення багатоповерхових будинків на вул. Антонича-Майданній, вул. Шевченка, 418, вул. Тернопільській, 42 ведеться без документів на землекористування, без відповідних містобудівних умов та обмежень та інших дозвільних документів. Тривалі судові спори, численні скарги до Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю, прокуратури, Міністерства внутрішніх справ так і не дали очікуваних результатів.

Не зважаючи на реєстрацію кримінальних правопорушень за фактом незаконного будівництва на вул. Шевченка, 418, вул. Антонича-Майданній та вул. Тернопільська, 42, будівництво ведеться й надалі», - йдеться в листі

Тому, міський голова звернувся до заступника Генерального прокурора-керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури посприяти у вирішенні питання щодо незаконного будівництва багатоповерхових будинків на території м. Львова ПрАТ «Ірокс», зокрема через бездіяльність правоохоронних органі.

Нагадаємо, Львівська міська рада застерігає від придбання квартир у будинках ПрАТ «Ірокс» на вул. Антонича-Майданній, вул. Шевченка, 418, вул. Тернопільській, 42. Будівництво ведеться незаконно, тому не буде змоги оформити право власності на це житло.