Виконавчий комітет затвердив зміни до міського бюджету на 2017 рік

  • 25.10.2017, 13:02
  • Ганна П’єх
Сьогодні, на позачерговому засіданні виконавчого комітету було схвалено зміни до міського бюджету Львова на 2017 рік та зміни до переліку об’єктів, видатки на які у 2017 році будуть проводитися за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова. Прийняті рішення будуть розглянуті завтра, 26 жовтня, на сесії Львівської міської ради.

фото: Олександр Мазуренко

«Зміни стосуються фінансування видатків управління освіти. Зокрема фінансування заробітної плати працівникам профтехучилищ у сумі 21, 5 млн. грн., за рахунок економії по інших видатках - 2 млн. грн, за рахунок економії видатків на енергоносії – 1, 5 млн. грн., і за рахунок економії заробітної плати працівників дитячих установ – 18 млн. грн.», - доповіла Ліна Миколаїв, в.о. директора департаменту фінансової політики ЛМР.

Також були схвалені зміни до переліку об’єктів, видатки на які у 2017 році будуть проводитися за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова.

«Запропоновані зміни є пропозиціями головних розпорядників коштів. Ці зміни вчора були опрацьовані на профільних комісіях - гуманітарній та інженерній, а сьогодні будуть розглянуті бюджетною комісією.

Це технічний перерозподіл видатків по завершенню об’єктів гуманітарної галузі та житлово-комунального господарства для того, щоб завершити відповідні роботи до кінця 2017 року. Ми коштів від розпорядників не забираємо, лише перерозподіляємо. До прикладу, ми беремо стрічку видатків «ремонт спортивних майданчиків», і просто розписуємо їх конкретно за адресами. Також додаємо кошти ЛМКП «Львівводоканалу» на підключення каналізування трьох вулиць у Личаківському районі», - розповіла Ірина Кулинич, директор департаменту економічного розвитку ЛМР.

Прийняті рішення будуть розглянуті завтра, 26 жовтня, на сесії Львівської міської ради.