«Хочу, щоб усі компанії у Львові були мудрими та креативними, щоб ми спільно будували креативне місто», - А. Садовий

  • 27.04.2017, 12:28
  • Христина Процак
Сьогодні на стадіоні «Арена Львів» стартував Весняний діловий форум. На заході присутні понад 200 представників бізнесу, влади, інвесторів та фінансистів. Захід відвідав директор ЄБРР в Україні Шевкі Аджунер.

Цього року Весняний діловий форум відбувається під гаслом «Зміна траєкторії розвитку. Нові стратегії, інструменти та ринки». Захід зібрав понад 200 осіб – представників органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, провідних банківських установ та інституцій, успішних підприємців, які зацікавлені в економічному розвитку України, представників міжнародних економічних організацій та установ, представників закордонних фінансових та інвестиційних компаній, що зацікавлені у реалізації бізнес-проектів на території України. Привітав учасників форуму міський голова Львова Андрій Садовий.

«Сьогодні у Львові три форуми – Весняний діловий, Екологічний та Агрофорум. Це добрий знак, бо люди розуміють важливість спілкування і спільного думання. Я завжди мав велику повагу до людей, які роблять справи, створюють нові робочі місця. Робити бізнес – великий Божий дар, великий талант.

На сьогоднішній день у світі є дуже велика конкуренція – конкурують країни, міста. У цій конкуренції важливо, щоб ми розуміли свою відповідальність. Якщо ти працюєш для людей і створюєш робочі місця – ти постійно повинен бути в формі, працювати над собою, інвестувати в себе і вчитися щодня. Я б хотів, щоб усі компанії, які працюють у Львові чи планують розпочати тут бізнес, були мудрими та креативними, щоб ми спільно будували креативне місто. Львів готовий до максимальної співпраці», - звернувся до учасників форуму міський голова Львова Андрій Садовий.

Також під час форуму відбулося підписання Договору гарантії в рамках реалізації проекту впровадження автоматичної системи оплати проїзду в місті Львові. Договір підписали міський голова Львова Андрій Садовий та директор офісу ЄБРР в Україні Шевкі Аджунер.

Нагадаємо, організатором Весняного ділового форуму є ТОВ «Юридична компанія «Ейч.Ді.Партнерз». Як зазначають організатори, основна мета форуму – з’ясування стану та перспектив економічного та соціального розвитку країни; налагодження дружніх стосунків із європейськими країнами, ознайомлення із досвідом реформування економіки на шляху до економічного зростання.

Основні завдання форуму: Обговорення питань мікро- та макроекономіки, монетарної політики та економічної ситуації в Україні загалом в умовах значних історичних викликів

  • Висвітлення перспектив реформування економічної і соціальної сфер, а також можливостей ведення підприємницької діяльності в Україні за стандартами Європейського Союзу та світовими стандартами у період Четвертої промислової революції
  • Ознайомлення із досвідом реформування економіки на шляху до економічного зростання
  • Розгляд експертних досліджень щодо використання людського капіталу в період значної еміграції та сильної демотивації населення України
  • Інформування про ситуацію у фінансовому та банківському секторах України, етапи реформування та зміни цього сектору в умовах цифрової ери
  • Вивчення прикладів успішних проектів, що реалізовані в Україні як міжнародними, так і місцевими компаніями – лідерами відповідних ринків. Обмін досвідом власників цих компаній та практичні рекомендації щодо уникнення ризиків та помилок на шляху його реалізації.

Форум є некомерційним проектом та спрямований на розвиток бізнес-середовища України. Захід триватиме 27-28 квітня. Більше інформації про Форум можна знайти на сайті проекту.

відео: Андрій Андрух