Депутати на сесії не підтримали виділення коштів на зарплату стоматологам за рахунок коштів на медикаменти та харчування

  • 14.09.2017, 14:43
  • Христина Процак
Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати розглянули питання щодо внесення змін до міського бюджету на 2017 рік. Серед пропозицій – депутати не підтримали пункт про виділення коштів на зарплату стоматологам за рахунок зменшення коштів на купівлю медикаментів та харчування. Мова йде про понад 6 млн грн. Інші озвучені пропозиції депутатський корпус підтримав.

фото: Олександр Мазуренко

Як сказав під час доповіді директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук, зміни до бюджету розглядались, враховуючи пропозиції головних розпорядників коштів. Також усі ці питання розглянули на депутатській комісії та на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради.

«Департамент економічного розвитку запропонував збільшити доходи від інвестиційних внесків на 50 млн грн. Пропонується збільшити доходи і видатки бюджету розвитку і ці 50 млн грн направити на субвенцію обласному бюджету за вивіз ТПВ. Друге – пропонується виділити 5 млн 982 тис грн на судовий збір на виконання постанови суду», - доповів директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук.

Також проголосовано про отримання 107 млн грн трансферу з обласного та державного бюджетів. 984 тис грн виділено управлінню адміністративних послуг, 654 тис грн – на Інспекцію архбудконтролю, 80 тис грн – департаменту фінансової політики, 18 тис грн – департаменту житлово-комунального господарства на оплату електроенергії, 107 тис грн – на виконання рішення судів. За рахунок залишку спецфонду, запропоновано 1,6 млн грн виділити управлінню земельних ресурсів. Також депутати підтримали інші пропозиції, які озвучив директор департаменту фінансової політики.

відео: Андрій Андрух