«Львівська міська рада не проводить жодних акцій за участю працівників закладів освіти сьогодні, 21 червня, у Києві», - З. Довганик

  • 21.06.2017, 15:23
  • Прес-служба ЛМР
Сьогодні у засобах масової інформації з’явилась публікація про те, що Львівська міська рада збирає працівників навчальних закладів у Києві. Як повідомили в управлінні освіти ЛМР, інформація є неправдивою.

«У ЗМІ з`явився підроблений документ, який повністю не відповідає стандартам електронного документообігу Львівської міської ради. Управління освіти готує документи на бланку відповідного зразка, реєструє їх у системі. Легко перевірити, що реєстраційний номер опублікованого паперу не використовується при підготовці таких документів. Вказаний логотип міської ради не використовується вже кілька років, прізвища та імена керівників вказані з помилками. І що найважливіше, на документі навіть немає підпису посадовця.

Наголошую, Львівська міська рада не проводить жодних акцій за участю працівників закладів освіти сьогодні, 21 червня, Києві, і не мала таких намірів», - зазначила в. о. начальника управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.