AIESEC у Львові запрошує школярів попрактикувати англійську в англомовному таборі «Step by Step»

  • 06.06.2017, 10:28
  • Марія Демчина
Міжнародна молодіжна організація AIESEC у Львові, в рамках освітнього проекту «Світ без кордонів», організовує для школярів літній англомовний табір «Step by Step» («Крок за кроком»). З 12 червня до 15 липня учнів віком 8-16 років матимуть змогу весело і цікаво, інтерактивно попрактикувати свою англійську у такому таборі. Навчання проводитимуть іноземні стажери, які приїдуть з різних куточків світу до Львова.

Як розповідають організатори, World without borders – це освітній проект, що підтримує 4-ту Ціль сталого розвитку ООН «Якісна освіта». Проект організовує табір «Step by Step» («Крок за кроком») з метою розвитку учнів та їх потенціалу. Діти матимуть змогу значно покращити англійську мову, поспілкуватись із стажерами з різних країн світу, знайти нових друзів та познайомитись з традиціями різних культур.

«Не один раз проводила у цьому таборі своє літо. Це чудовий спосіб весело та з користю провести вільний час, значно покращити рівень розмовної англійської та знайти друзів не тільки у своєму місті, а й з різних куточків світу. Веселі рухливі ігри, пізнавальні презентації та дискусії на актуальні теми – це те, що потрібно для дитини, яка не хоче марнувати час за комп’ютером», - ділиться враженнями одна з постійних учасниць табору.

За детальною інформацією звертайтесь до організатора проекту – Вікторії Салиги (vvsalyga@gmail.com, тел.: 0661002801).